Love & Fungi

Now, Forager
Drama
van
Jason Cortlund, Julia Halperin
met
Jason Cortlund, Tiffany Esteb, Gabrielle Maisels
Polen, Verenigde Staten —
2012 —
93 min.

 

Lucien en Regina verzamelen wilde paddenstoelen in de bossen van New Jersey, die ze vervolgens verkopen aan restaurants in New York. Hij is een idealist in hart en nieren, zij heeft een meer praktische inslag. Ze leiden een simpel leven en hun inkomen is onze- ker. Daarom neemt Regina een baan aan als kok in een toprestaurant. Terwijl haar culinaire ster rijst, gaat hun relatie bergafwaarts.

Tiffany Esteb en Jason Cortlund spelen de hoofdrollen in Love & Fungi. De speelfilm over liefde, eten, koken en de aantrekkingskracht van de natuur was een favoriet op vele festivals, onder meer in Rotterdam en bij de Gotham Independent Film Awards.

 

In de pers
"Een smakelijke foodfilm over paddestoelen en een veranderende relatie" Moviescene
"Een mooie, met liefde gemaakte relatiefilm waarin eten een belangrijke rol speelt." ★★★★ De Telegraaf
"Werkelijk prachtige beelden." Filmpjekijken.com
"Ingetogen en sterk geacteerd drama" Preview Arthouse
"★★★½, Outstanding, Two Thumbs Up--The images of wild mushrooms by Cortlund himself and the shots of food prep by cinematographer Jonathan Nastasi, approach art. NOW, FORAGER is an uncompromising film about two people who don't deserve each other..." Roger Ebert
Scenarist
Jason Cortlund
Directeur fotografie
Jonathan Nastasi
Editor
Julia Halperin
Componist
Chris Brokaw
Originele taal
Engels

© 2017 Imagine | Webdevelopment by Grab it 

Cookies stellen ons in staat om u onze diensten gemakkelijker te bieden. Door gebruik te maken van onze diensten machtigt u ons om cookies te gebruiken.
Ok