Las bestias vanaf 20 oktober in de bioscopen

Imagine Filmdistributie brengt Las bestias op 20 oktober uit in de bioscopen. Denis Ménochet en Marina Foïs vertolken hoofdrollen in de psychologische thriller van Rodrigo Sorogoyen, die in Cannes in wereldpremière ging.

Het Franse stel Vincent en Olga woont in een afgelegen dorpje in het Spaanse Galicië. Ze leiden er een rustig leventje, telen er hun eigen groentes en verbouwen leegstaande huizen. De relatie met de lokale bevolking is echter minder vreedzaam. Hun verzet tegen een windmolenpark zet de verhoudingen op scherp, vooral met de broers Xan en Lorenzo, waarna de situatie volledig uit de hand dreigt te lopen.

Denis Ménochet (Inglourious Basterds, Grâce à Dieu, Jusqu’à la garde) en Marina Foïs (Irréprochable, Polisse) spelen hoofdrollen in Las bestias van de Spaanse, Oscargenomineerde regisseur Rodrigo Sorogoyen (May God Save Us, The Realm). De film, een psychologische thriller met een moderne twist en verrassende wendingen die herinneringen oproept aan klassiekers van John Boorman en Sam Peckinpah, beleefde zijn wereldpremière op het Festival de Cannes.


© IMAGINE FILMDISTRIBUTIE NL • Website design by GRAB IT