Passages van Ira Sachs vanaf 24 augustus in de bioscopen

Imagine Filmdistributie brengt Passages, ism MUBI, op 24 augustus uit in de bioscopen. Franz Rogowski, Ben Whishaw en Adèle Exarchopoulos spelen de hoofdrollen in de speelfilm van Ira Sachs.

Nadat hij zijn nieuwe speelfilm heeft afgerond begint regisseur Tomas impulsief een gepassioneerde affaire met de jonge lerares Agathe. Ondanks zijn huwelijk met Martin is de relatie met een vrouw voor Tomas een nieuwe, opwindende ervaring die hij graag verder wil onderzoeken. Maar wanneer Martin zelf een affaire begint, richt de jaloerse Tomas zijn aandacht direct weer op zijn man.

Franz Rogowski (Grosse Freiheit, Undine), Ben Whishaw (No Time to Die, The Lobster) en Adèle Exarchopoulos (La vie d’Adèle) spelen de hoofdrollen in Passages van regisseur Ira Sachs (Little Men, Love Is Strange). De film, die zich afspeelt in hedendaags Parijs, volgt een escalerende strijd tussen drie mensen bij wie verlangen centraal staat en geluk net buiten bereik blijft. Prachtig in beeld gebracht en met genuanceerde vertolkingen presenteert Sachs een intiem drama over de complexe, tegenstrijdige gevoelen bij liefde en begeerte.


© IMAGINE FILMDISTRIBUTIE NL • Website design by GRAB IT